หัวข้อ: บริษัท นำเข้า เตียงไฟฟ้า เริ่มหัวข้อโดย: hourszsix ที่ เมษายน 26, 2013, 11:55:59 pm เตียงไฟฟ้า บริษัท นำเข้า เตียงไฟฟ้า
Also known as water spinach, kangkung ( Malaysia) , or ong choy ( Cantonese) , water spinach is a tasty semi- aquatic tropical plant that is slightly similar to watercress. Thai chefs usually cook this dish in a flaming wok, earning it the name " fai daeng" , which translates to " red hot" . This stuff is kind of hard to find in the US ( you can substitute watercress or spinach) , but if you do find it, it is easily cultivated ( it roots when placed in water) . Do not grow outside of a pot, as it is considered an invasive species. Ingredients: 2 TB oil 2 TB garlic, chopped 6 red Thai chilis, chopped 3 cups chopped pak boong ( morning glory) , mostly stems 1 tsp. Thai yellow bean sauce 1 TB vegetarian oyster sauce 1 TB mushroom- flavored soy sauce 1 TB water 1/2 tsp. sugar Directions: Heat oil to smoking in wok. Add garlic and fry for 10 seconds. Add water spinach and chilis and fry 1 minute. Add remaining ingredients and fry for one more minute, until water spinach is tender and slightly wilted. Submitted By: Chris Prep Time: 10 minutes Cooking Time: 5 minutes ใช้ผลักครีมบำรุงผิว ให้แทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นใน โดยใช้คลื่นความถี่ต่ำนับล้านครั้งต่อวินาที ( Ultrasonic) เพื่อเข้าไปกระตุ้นการทำงานของเซลล์ใต้ผิวหนัง และช่วยให้ครีมบำรุงผิวแทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นในทำให้ผิวของคุณกระชับและนุ่มนวล เตียงไฟฟ้า เตียงไฟฟ้า Also known as water spinach, kangkung ( Malaysia) , or ong choy ( Cantonese) , water spinach is a tasty semi- aquatic tropical plant that is slightly similar to watercress. Thai chefs usually cook this dish in a flaming wok, earning it the name " fai daeng" , which translates to " red hot" . This stuff is kind of hard to find in the US ( you can substitute watercress or spinach) , but if you do find it, it is easily cultivated ( it roots when placed in water) . Do not grow outside of a pot, as it is considered an invasive species. Ingredients: 2 TB oil 2 TB garlic, chopped 6 red Thai chilis, chopped 3 cups chopped pak boong ( morning glory) , mostly stems 1 tsp. Thai yellow bean sauce 1 TB vegetarian oyster sauce 1 TB mushroom- flavored soy sauce 1 TB water 1/2 tsp. sugar Directions: Heat oil to smoking in wok. Add garlic and fry for 10 seconds. Add water spinach and chilis and fry 1 minute. Add remaining ingredients and fry for one more minute, until water spinach is tender and slightly wilted. Submitted By: Chris Prep Time: 10 minutes Cooking Time: 5 minutes ใช้ผลักครีมบำรุงผิว ให้แทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นใน โดยใช้คลื่นความถี่ต่ำนับล้านครั้งต่อวินาที ( Ultrasonic) เพื่อเข้าไปกระตุ้นการทำงานของเซลล์ใต้ผิวหนัง และช่วยให้ครีมบำรุงผิวแทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นในทำให้ผิวของคุณกระชับและนุ่มนวล
|