Advertisement
เตียงไฟฟ้า บริษัท นำเข้า เตียงไฟฟ้า
Also known as water spinach, kangkung ( Malaysia) , or ong choy ( Cantonese) , water spinach is a tasty semi- aquatic tropical plant that is slightly similar to watercress. Thai chefs usually cook this dish in a flaming wok, earning it the name " fai daeng" , which translates to " red hot" .
This stuff is kind of hard to find in the US ( you can substitute watercress or spinach) , but if you do find it, it is easily cultivated ( it roots when placed in water) . Do not grow outside of a pot, as it is considered an invasive species.
Ingredients:
2 TB oil
2 TB garlic, chopped
6 red Thai chilis, chopped
3 cups chopped pak boong ( morning glory) , mostly stems
1 tsp. Thai yellow bean sauce
1 TB vegetarian oyster sauce
1 TB mushroom- flavored soy sauce
1 TB water
1/2 tsp. sugar
Directions:
Heat oil to smoking in wok. Add garlic and fry for 10 seconds. Add water spinach and chilis and fry 1 minute. Add remaining ingredients and fry for one more minute, until water spinach is tender and slightly wilted.
Submitted By: Chris
Prep Time: 10 minutes
Cooking Time: 5 minutes
ใช้ผลักครีมบำรุงผิว ให้แทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นใน โดยใช้คลื่นความถี่ต่ำนับล้านครั้งต่อวินาที ( Ultrasonic) เพื่อเข้าไปกระตุ้นการทำงานของเซลล์ใต้ผิวหนัง และช่วยให้ครีมบำรุงผิวแทรกซึมลงไปในผิวหนังชั้นในทำให้ผิวของคุณกระชับและนุ่มนวล
เตียงไฟฟ้า
[url=http://vayoit.com]เตียงไฟฟ้