Advertisement
เครื่องมือแพทย์เสริมความงาม บริษัท นำเข้า เครื่องมือแพทย์เสริมความงาม
At the USDA’s Meat and Poultry Hotline, we receive about 70, 000 calls a year from people who want to know how to prepare and store food safely. We can tell from our calls that it’s late summer, because we’re starting to get lots of questions about canning vegetables at home.
Home canned produceCanning is an excellent method of preserving your garden produce — if it’s done correctly and safely. If not, the vegetables you worked so hard to grow, harvest, and preserve could be deadly. If the bacterium that causes botulism survive and grow inside a sealed jar of food, they can produce a poisonous toxin. Even a taste of food containing this toxin can be fatal.
Here are some tips to ensure that your canned vegetables don’t spoil and make you or your family sick.
Make sure you use the latest canning methods and recommendations. Scientific research is continually being conducted on food preservation. Make sure your food preservation information is always current with up- to- date, scientifically tested guidelines. For this reason, don’t use outdated publications or cookbooks, even if they were handed down to you from trusted family cooks.
Use the right equipment for the kind of foods that you are canning. Pressure canning is the only recommended method for canning vegetables, as well as meat, poultry, and seafood. The bacterium that causes botulism is destroyed in these foods when they are processed at the correct time and pressure in pressure canners. Using boiling water canners for these foods poses a real risk of botulism poisoning.
Follow these recommendations to ensure that home- canned vegetables are safe:
Use a pressure canner.
Be sure the gauge of the pressure canner is accurate.
Use up- to- date process times and pressures for the kind of food, the size of jar, and the method of packing food in the jar.
Also, before eating home- canned vegetables, check to make sure that:
The jar lid is firmly sealed and concave.
No liquid is leaking from the jar.
No liquid spurts out when you open the jar.
No unnatural or “off” odors can be detected.
คาร์ บ๊อกซี่เธอราปี " Carboxytherapy" คือการลดไขมัน เฉพาะที่ด้วยก๊าซคาร์บอนไดออกไซด์ ซึ่งเป็นก๊าซที่ละลายน้ำได้ดี สลายตัวได้เร็ว และพบว่าเมื่อฉีดคาร์บอนไดออกไซด์เข้าไปยัง ชั้นไขมันใต้ผิวหนัง จะช่วยเพิ่มการขยายตัวของเส้นเลือดและทำให้ เซลล์ไขมันสลายตัว และถูกกำจัดออกไป นับเป็นเทคนิคใหม่ในการ ขจัดเซลลูไลท์หรือลดไขมันเฉพาะส่วนที่ไม่ต้องการ เช่น บริเวณหน้าท้อง ใต้ท้องแขน สะโพก น่อง หรือ บริเวณก้น นอกจากนี้ บริเวณน่องที่โตหรือสะโพกที่ใหญ่เกินไป รวมถึง บริเวณแก้มที่ป่อง ไขมันที่สะสมอยู่ใต้ผิวหนังก็สามารถแก้ไขได้เช่นกัน โดยฝรั่งเศสเป็นประเทศแรกที่เริ่มนำคาร์บ๊อกซี่มาใช้ ต่อมาขยายความ นิยมสู่ประเทศอิตาลี และได้รับการยอมรับและนิยมอย่างแพร่หลาย ทั้งในเอเชียและยุโรบในปัจจุบัน
เครื่องมือแพทย์เสริมความงาม
[url=http://MOTOROLA.vayoshop.com]เครื่องมือแพทย์เสริมความงา