Advertisement
ฟิช โฟร์ตีน้ำมันปล
References1. Albert CM, Hennekens CH, O’Donnell CJ, et al. Fish consumption and risk of sudden cardiac death. JAMA. 1998;279(1):23-28.
2. Al-Harbi MM, Islam MW, Al-Shabanah OA, Al-Gharably NM. Effect of acute administration of fish oil (omega-3 marine triglyceride) on gastric ulceration and secretion induced by various ulcerogenic and necrotizing agents in rats. Fed Chem Toxic. 1995;33(7):555-558.
3. Andreassen AK, Hartmann A, Offstad J, Geiran O, Kvernebo K, Simonsen S. Hypertension prophylaxis with omega-3 fatty acids in heart transplant recipients. J Am Coll Cardiol. 1997;29:1324-1331.

ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร
[url=http://www.thaidhamshop.com/p/14]ฟิช โฟร์ตี้ส่วนประกอบสำคัญ : ใน 1 แคปซูล
|
| น้ำมันปลา (Fish oil) | 250 มก. |
| ประกอบด้วยกรดไขมันจำเป็นกลุ่ม Omega 3 |
| DHA (40%) | 100 มก. |
| EPA (25%) | 62.5 มก. |
| | |
| วิธีรับประทาน : |
| รับประทานวันละ 1 แคปซูล หลังอาหาร |
| | |
| ขนาดบรรจุ : | 30 แคปซูล |
| | |
 |
สั่งซื้อออนไลน์ได้ที่ : www.thaidhamshop.com